Trappstädning Södermalm

CleanDay är experter på städning. Vi hjälper företag och privatpersoner att på ett eller annat sätt frigöra tid och energi i vardagen. Med oss blir fönsterputsningen enklare och trappstädningen effektivare.

CleanDay håller till i Stockholm med omnejd och hjälper dig med din trappstädning på Södermalm. Ta kontakt om du undrar över något, eller lämna en prisförfrågan så återkommer vi inom kort!

Anpassad och flexibel trappstädning på Södermalm

Oavsett vad för typ av städning du behöver hjälp med ser vår personal till att möta dina krav. Till oss vänder man sig antingen med ambitionen att få regelbunden hjälp med exempelvis trappstädning, eller assistans vid enstaka tillfällen såsom flyttstädning.

För oss spelar det heller ingen roll var i Stockholm du befinner dig, oavsett om det är på Östermalm eller Södermalm infinner vi oss där du vill ha oss. Vi är lyhörda och hittar helt enkelt en lösning som passar era behov.

Prisvärd och effektiv trappstädning

Praktiskt och rutinmässig träning har gjort oss effektiva i varje del av arbetet samt gjort att prissättningen blivit fördelaktig för dig. Vi vet hur man utför trappstädning noggrant och effektivt och kan därför ge dig ett bra pris.

Som företag har vi varit aktiva i ungefär tio års tid och har många nöjda och återkommande kunder, vi önskar att även du ska knyta an till den skaran!

All vår personal är ansvarsförsäkrade, talar svenska och har god expertis inom yrket. På så sätt kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss för trappstädning på Södermalm!