FAQ

Möblering, mattor, material och mycket annat påverkar hur lång tid det tar att städa en lägenhet eller ett hus, därför vill vi se bostaden så att vi kan ge en mer exakt och rättvisande tidsuppskattning.

Normalt mellan 4-10 arbetsdagar.

Ja, samtlig personal är försäkrad för skador som uppstår under arbetstid. Försäkringen gäller upp till 10 miljoner kronor.

Ja. Cleanday AB har funnits i över sju år och vi har lång erfarenhet av rekrytering, därför kan du lita på att vår personal är vald med stor omsorg. Samtliga medarbetare har dessutom skrivit under ett sekretessavtal.

Det kan kännas lite ovant att lämna över dina nycklar. Ditt förtroende är avgörande för oss, därför hanterar vi dina nycklar med högsta försiktighet. Vår personal har tystnadsplikt och får signera sekretessavtal. Vid nyanställning kräver vi även utdrag ur brottsregistret.

Om du inte vill lämna ifrån dig hemnycklarna går det bra, men då behöver någon vara hemma för att öppna för städaren.

Städningen börjar antingen kl. 8.00 på morgonen eller 13.00 på eftermiddagen.

Ja. För att du ska få städningen precis som du vill, och för att upplysa oss om möbler eller ytor som är extra känsliga behöver vi träffa dig i ditt hem.

Behöver du avboka en städtid? Inga problem! Vi hanterar avbokningar flexibelt och ger vi dig möjlighet att flytta din städdag istället för att debitera. Vid ombokning skall detta meddelas minst 72 timmar i förväg och den nya städningen utföras inom 7 dagar, annars utgår full debitering.

Vi har ingen bindningstid på något av våra abonnemang, däremot tillämpar vi en månads uppsägningstid.

Cleanday AB är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Skulle det visa sig att en skada uppkommit på grund av att vi varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig däremot att skadan uppstått på grund av fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Anmäl detta till oss senast 24 timmar efter avslutat städpass på 08-756 09 50 eller info@cleanday.se. Skickar du e-mail, så bifoga gärna bild. Vi återkommer inom 24 timmar (vardagar).

Vi tar endast emot betalning via faktura.

Ja, Cleanday AB är ett aktiebolag och innehar F-skattsedel.