Experter på städning sedan 2005

Cleanday är ett modernt och nytänkande familjeföretag som grundades 2005 i Täby, norr om Stockholm. Under våra år i städbranschen har vi stadigt vuxit, ett tecken på att vi levererar kvalitativ städhjälp till nöjda kunder. Vi vet hur man städar på ett ordentligt och tidseffektivt sätt, och gör det med den respekt och trygghet som krävs för att våra kunder ska förtro oss med nycklarna till sina hem och arbetsplatser. Vi vet också att både vi och våra kunder tjänar på att vi har kompetenta och engagerade medarbetare, därför erbjuder vi vår personal fortlöpande utbildning och goda anställningsvillkor.

God service är grundläggande för att få nöjda kunder som anlitar oss igen och igen – därför är vi väldigt duktiga på att anpassa oss efter våra kunders behov och erbjuda snabba lösningar. Bland våra kunder hittar du privatpersoner samt små och medelstora företag; bland annat förskolor, advokatfirmor, läkarmottagningar, bostadsrättsföreningar och marinor. Vi har både löpande och engångsuppdrag hos privata kunder. Bland våra tjänster finns till exempel veckostädning, kontorsstädning, storstädning, golvvård, flyttstädning och båtunderhåll.

Vi är medlem i Almega och har avtal med Fastighetsanställdas Förbund. Vi är ansvarsförsäkrade med ett belopp upp till 10 MSEK per skadetillfälle.

Nöjd kund-garanti

Att våra kunder är nöjda med oss är det viktigaste för oss, därför åtgärdar vi alla eventuella brister i städningen så snabbt som möjligt. Vi håller löpande kontakt med våra kunder för att få veta hur samarbetet fungerar och om det finns något vi kan förbättra.

Företagsuppgifter

Org.nr: 556777-8591
Innehar F-skatt
Moms reg.nr: SE556777859101
Bankgiro: 389-0696