Priser

Här kan du enkelt se hur mycket det kostar för dig att köpa städtjänster av oss. Du betalar enbart för den faktiska tiden som vi utför vårt arbete hos dig.

Veckostädning

Efter det första mötet med dig ger vi ett prisförslag beroende hur ofta vi ska städa hos dig. Detta pris är efter Rut-avdrag och inklusive moms, priset gäller måndag-fredag kl. 8.00 – 18.00. Vill du ha städning under en lördag  tillkommer 20 % i helgtillägg. Under söndagar , storhelger, som jul, påsk och midsommar, tillkommer 50 %. Resekostnad kan tillkomma.

Att ha flera års erfarenhet i branschen har hjälpt oss att uppskatta hur lång tid det tar att veckostäda ett hus eller en lägenhet. Nedan ser du den uppskattade kostnaden beroende på huset eller lägenhetens storlek – vill du ha exakt pris, kontakta oss för ett hembesök! Priserna anges inklusive moms och gäller för ett städtillfälle hos abonnemangskunder.

Pris för regelbunden städning

Efter 50 % RUT-avdrag och inklusive moms:

Måndag till onsdag  – 195 kr per timme och personal på plats

Torsdag och fredag – 210 kr per timme och personal på plats

Alla hem har olika städbehov, men som ett exempel tar en lägenhet på 70 kvm c:a 3 timmar om vi städar varannan vecka och ett hus på 120 kvm tar c:a 4 timmar

Minsta beställning är 2,5 arbetstimmar

Vill du veta mer exakt vad hemstädning hos dig skulle kosta? Fyll i en offertförfrågan så återkommer vi med pris!

Storstädning

Priset gäller för en storstädning enligt vår checklista, exklusive fönsterputsning, inklusive städmaterial och moms. Priset gäller mellan måndag-fredag, kl. 8.00 -17.00. Vid helgbeställning ( lördagar) tillkommer 20 % på priset som helgtillägg, vid söndagar samt storhelger 50 %. En framkörning och materialkostnad tillkommer på 250 kr – 350 kr beroende på adress.

Vi föredrar att göra storstädningen efter dina behov och särskilda önskemål som vi kombinerar med vår checklista. Resultatet blir att ditt hem är rent och fräscht enligt dina behov. Beskriv dina önskemål genom att göra en offertförfrågan här så återkommer vi med exakt pris!

Nedan ser du den uppskattade kostnaden beroende på huset eller lägenhetens storlek – vill du ha exakt pris, kontakta oss.

Alla priser är efter 50 % RUT-avdrag.

Kvadratmeter Pris
Upp till 50 kvm från 1680 kr
51 – 70 kvm från 1880 kr
71 – 100 kvm från 2500 kr
101-120 kvm från 2800 kr
121 – 150 kvm från 3100 kr
151 – 200 kvm offert

För objekt över 151 kvm, kontakta oss för en offert.

Rengöring av kristallkronor ingår ej i dessa priser. Vad gäller kristallkronor rengör vi bara sådana där elledningarna är i plast .  Det är endast rengöring av kristallerna, mässingen dammtorkas. Behöver du hjälp med detta kontakta oss gärna för offert.

Observera att priserna är estimate för standardobjekt. Vill du veta mer exakt vad en storstädning hos dig skulle kosta? Fyll i en offertförfrågan så återkommer vi med pris!

Flyttstädning

Priset gäller för en flyttstädning enligt vår checklista, inklusive fönsterputsning och städmaterial. Priserna är inklusive moms. Priset gäller mellan måndag-fredag, kl. 8.00 -17.00. Vid helgbeställning tillkommer på lördagar 20 % på priset, övriga helgdagar 50 %.  En framkörning och materialkostnad tillkommer på 250 kr – 350 kr beroende på adress ( moms tillkommer).

Efter 50 % RUT-avdrag:

Kvadratmeter Pris
Upp till 50 kvm 1850 kr
51 – 70 kvm 36 kr / kvm
71- 100 kvm 34 kr / kvm
101 – 160 kvm 32 kr / kvm
Över 160 kvm 30 kr / kvm

Observera att priserna gäller om bostaden är omöblerad och normalt nedsmutsad. Skulle det krävas en extra städinsats behöver vi justera priset och informerar om detta under arbetets gång. Vill du veta mer exakt vad flyttstädning hos dig kostar? Fyll i en offert så återkommer vi med pris!

Avbokning av flyttstädning måste ske minst två arbetsdagar innan arbetets påbörjan.

Byggstädning

Vi ger pris på byggstädning endast efter att vi fått information om arbetet som ska utföras. Berätta om hela huset ska byggstädas eller bara en del, samt uppge dina önskemål i en offertförfrågan här så kontaktar vi dig!

Fönsterputsning

När vi putsar fönster blir det ordentligt gjort. Vi putsar alla sidor, även mellan glasen, på samtliga fönster. Vi står naturligtvis för allt material och har nöjd kund-garanti på utfört arbete.

Har du en inglasad balkong och önskar putsning av dessa glasytor tillkommer en kostnad på 500 kr efter RUT.

Prisexempel inklusive moms och efter 50 % RUT-avdrag:

Antal rum Pris
1 rok 450
2 rok 550
3 rok 650
4 rok 700
5 rok 800
6 rok 850
7 rok 950
    För objekt över sju rum, eller om ni har specialfönster som t ex med spröjs eller äldre fönster, kontakta oss för en offert.
    Tillägg:
  • Fönsterbleck 45 kr/st
  • Karm (standard) 55 kr/st
  • Karm (spröjs/överfönster) 75 kr/st
  • Karm och nisch 115 kr/st
  • Persienntvätt 65 kr/st

Priserna är inklusive moms. Observera dock att de är estimat för standardobjekt. Om du bor utanför Stockholm tillkommer 1,83 kr per km som resekostnad. Priset gäller mellan måndag-fredag, kl. 8.00 – 18.00. Vid helgbeställning tillkommer 20 % i helgtillägg, storhelger 50 %. För andra typer av fönster, beställ ett offertförslag.

Båtunderhåll

Båtar är väldigt olika, och i olika skick. Därför ger vi pris på båtarbete och båtunderhåll endast efter att vi fått information om arbetet som ska utföras. Berätta om din båt och dina önskemål i en offertförfrågan här så kontaktar vi dig!