Trappstädning Bostadsrättsförening Stockholm

CleanDay är ett väletablerat städföretag i Stockholm som hjälper företag och privatpersoner att avlasta vissa delar av vardagen. Till oss kan man vända sig för kortare uppdrag eller återkommande jobb som exempelvis hemstädning eller trappstädning i din bostadsrättsförening.

Vi erbjuder en flexibilitet och professionalism som garanterar ett lyckat resultat och ett lyckat samarbete. Kontakta oss om du vill veta mer, eller lämna en prisförfrågan på vår hemsida och få svar snarast!

Er anpassade trappstädning i Stockholm

Många av våra återkommande kunder är just bostadsrättsföreningar och företag. Med CleanDay får du själv utforma tjänsten som du vill ha den. Vi är flexibla, lyhörda och serviceinriktade.

Dessutom har vi stor rutin som gett varje enskild städare effektivitet i arbetet och lägre kostnader för er som bostadsrättsförening. Vänd er till oss när ni vill ha hjälp med trappstädning i Stockholm!

Vårt företag

CleanDay har erfarenhet och kompetens att utföra alla typer av städuppdrag. Företaget grundades för ungefär tio år sedan och har sedan dess hjälpt både företag och privatpersoner att frigöra energi och tid i vardagen.

Ta kontakt med oss när du vill ha hjälp med trappstädning i er bostadsrättsförening i Stockholm. Vi får jobbet gjort på bästa sätt!