Kontorsstädning Danderyd

CleanDay hjälper till med att få ditt kontor skinande rent, så ofta du vill och när du vill. Med vår kontorsstädning kan du på ett enkelt, smidigt och prisvärt sätt frigöra tid och energi att lägga på annat.

Använd dig av ett proffs vid din kontorsstädning i Danderyd – anlita CleanDay. Läs mer om våra erbjudanden här på hemsidan och tveka inte att ta kontakt. Välkommen!

Det är smartare att ta hjälp med kontorsstädning i Danderyd

Kontorsstädning Danderyd

En städad omgivning är grundläggande för arbetsmoralen. Vi vet att det är sällan någon har ork eller tid att ta itu med kontorsstädningen.

Med vår hjälp anpassar vi en lösning som lever upp till era krav och förväntningar. Vänd dig till CleanDay och låt oss ta hand om din kontorsstädning i Danderyd, det är prisvärt, effektivt och smidigt.

Ett uppskattat städföretag i Danderyd

CleanDay är ett erfaret städföretag som i ungefär tio års tid bedrivit vår verksamhet. Många av våra kunder är återkommande och använder sig av våra tjänster på regelbunden basis.

Vi erbjuder tjänster som låter dig bestämma på vilket sätt du vill använda oss och oavsett om du vill ha frekventa besök eller kontorsstädning vid enstaka tillfällen ser vi till att utforma efter dig. På så sätt hittar vi en lösning som funkar!

Ansvar och försäkringar

Vår kontorsstädning i Danderyd är lämpad för dig som vill vara trygg. Vi har tydliga och stabila rutiner för nyckelhantering, vår personal är ansvarsförsäkrade och det är alltid samma städare som kommer hem till dig. På så sätt kan du alltid känna dig säker när du använder dig av CleanDay!

Med praktiska färdigheter kommer rutiner som gör oss effektiva – därför kan vi vara fördelaktiga i prissättningen. Ta kontakt med oss när du vill sätta igång med vår kontorsstädning i Danderyd. Välkommen.