Hemstädning Täby

CleanDay hjälper dig att effektivisera vardagen med hemstädning. Genom vår hemstädning kan du på ett enkelt, smidigt och prisvärt sätt frigöra tid och energi att lägga på annat.

Använd dig av ett proffs vid din hemstädning i Täby – anlita CleanDay. Läs mer om våra erbjudanden här på hemsidan och tveka inte att ta kontakt. Välkommen!

Det är smartare att ta hjälp med din hemstädning i Täby

Hemstädning Täby

Även om rutiner är något att ta vara på så uppmanar vi fler att bryta de som blivit slentrianmässiga. Ofta har du varken tid eller ork att städa.  Med vår hemstädning så kan du till en rimlig kostnad låta någon annan gör jobbet.

Vi ser till så att ditt hem behåller bästa dager samtidigt som du får komma hem till ett rent och fräscht hem. Att ta hjälp med din hemstädning i Täby avlägsnar inte bara smuts, utan även ett etablerat stressmoment i vardagen!

Ett uppskattat städföretag i Täby

CleanDay är ett erfaret städföretag som i ungefär tio års tid bedrivit vår verksamhet. Många av våra kunder är återkommande och använder sig av oss på regelbunden basis.

Vi erbjuder tjänster som låter dig bestämma på vilket sätt du vill använda oss och oavsett om du vill ha frekventa besök eller hemstädning vid enstaka tillfällen ser vi till att utforma servicen efter dig. På så sätt hittar vi en lösning som funkar!

Ansvar och försäkringar

Vår hemstädning i Täby är lämpad för dig som vill vara trygg. Vi har tydliga och stabila rutiner för nyckelhantering, vår personal är ansvarsförsäkrade och det är alltid samma städare som kommer hem till dig. På så sätt kan du alltid känna dig säker när du använder dig av CleanDay!

Vänd dig till oss när du vill ha effektiv hjälp med hemstädning i Täby, välkommen!