Hemstädning Sollentuna

hemstädning sollentunaCleanDay är ett städföretag med koll på ordning och reda. Med vår hjälp får du möjligheten att alltid vistas i ett rent och fräscht hem.

Ni väljer själv när och hur ofta ni vill ha hjälp med er hemstädning i Sollentuna, vi löser resten. Kontakta oss om du undrar över något, eller lämna en prisförfrågan så återkommer vi snarast.

Hemstädning i Sollentuna som matchar era krav

Att ha städat omkring sig är grundläggande för din arbetsmoral – och vår huvudsakliga uppgift. Vi vet att du förmodligen inte har tid eller lust att göra det själv så därför kan det vara klokt att anlita en konsult.

Vi är proffs på det vi gör och hanterar hela processen på samma sätt, från servicen till själva utförandet. Många av våra kunder anlitar oss för återkommande och regelbunden hjälp med städning, samt vid enstaka tillfällen när assistansen behövs.

Eftersom CleanDay arbetar flexibelt blir din hemstädning i Sollentuna helt anpassad efter dina specifika behov och önskemål, vi kan rycka in med kort varsel om så skulle behövas. Tillsammans kommer överens om en plan och sedan utför vi jobbet efter den.

Nöjda och återkommande kunder

CleanDay är ett etablerat städföretag som i ett decennium gjort vardagen enklare för både företag och privatpersoner. Vi hjälper dig med hemstädning i hela Stockholm med omnejd. Våra tjänster ser inte bara till att ditt kontor eller bostad blir rena utan frigör även tid och energi för dig att lägga på annat.

Vårt företag grundar sig i att du uppskattar våra tjänster, därför ser vi till att alltid göra vårt yttersta för att du ska bli helt nöjd. Skulle du mot förmodan ha några invändningar efter ett besök ser vi därför till att rätta till det.

Säkerhet och ansvar

Vi har tydliga rutiner när det kommer till allt som har med nyckelhantering och utförande att göra. All vår personal talar givetvis svenska och är ansvarsförsäkrade. På så sätt kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss för hemstädning i Sollentuna.

Praktisk kunskap och rutin skapar effektivitet, därför kan CleanDay alltid erbjuda rimliga och överkomliga priser. Kontakta oss för att boka in din hemstädning i Sollentuna!