Hemstädning Lidingö

VHemstädning Lidingöi erbjuder den hjälp du behöver. Med CleanDay kan du på ett enkelt sätt låta oss ta över de delar i din vardag som du av slentrian har fortsatt med – det vill säga städningen.

Med vår hjälp frigör du tid och energi till annat, samtidigt som din bostad håller sig fräsch och ren. Anlita CleanDay när du behöver hemstädning på Lidingö, det är ett tryggt och prisvärt val.

Gör ett smart val – skaffa hemstädning på Lidingö

Även om hemstädning blir allt mer förekommande vet vi att de flesta har för vana att ta hand om det själva – de känner inte till fördelarna med att använda sig av proffs.

CleanDay är ett städföretag i Stockholm som över våra tio år hjälpt och förtjänat många nöjda och återkommande kunder. Med vår assistans blir din vardag lite roligare och lite smidigare, lite mer effektiv och lite mer flexibel.

Till oss kan man vända sig för kortare eller tillfälliga städuppdrag såsom fönsterputsning eller flyttstädning, samt när du helt och hållet vill överlåta den vardagliga städningen till en konsult.

Personlig städning efter dina specifika önskemål

Vi anpassar vår insats efter dina särskilda krav och ser till att avtalet och frekvensen i besöken stämmer överens med dina behov. Eftersom du kommer tilldelas en städare som alltid återkommer etablerar vår personal en kännedom för din bostad, på så vis maximerar vi effektiviteten och resultatet samtidigt som du kan känna dig trygg med din hemstädning på Lidingö.

Du kan vidare givetvis känna dig säker i allt som har med nyckelhantering och försäkringar att göra, vi är ansvarsförsäkrade och har planerade rutiner för varje del i arbetet.

Kostnaden på din hemstädning på Lidingö baseras på hur stor din bostad är och hur ofta du önskar att få hjälp. Kontakta oss så kommer vi med ett prisförslag!