Hemstädning Bromma

Gör det mesta möjliga av din lediga tid – anlita ett proffs. Vi vet att städning är både tidskrävande och energislukande, men med hemstädning från rätt städföretag blir din vardag lite roligare och lite smidigare.

CleanDay gör jobbet åt dig – vänd dig till oss för hemstädning i Bromma.

Så blir din hemstädning i Bromma betydligt enklare

hemstädning städhjälp bromma
CleanDay har hållit ordning och reda i svenska hem i över tio års tid. Vi har rutin och stor praktisk kunskap när det kommer till allt som har med städning att göra. Till oss kan man vända dig för att vid enstaka tillfällen få hjälp, eller om du vill ha assistans med din hemstädning i Bromma på regelbunden basis.

Vår insats anpassas efter dina särskilda behov vilket ger dig möjlighet att bestämma hur och hur ofta du vill ha in städning utförd. Vi bidrar med kompetens, rutin och service och utför de sysslor som du önskar att någon annan gjorde på ett professionellt sätt och till bästa pris.

Säkerhet

Effektivitet och noggrannhet är grundläggande, därför kommer du alltid ha samma städare hemma som vet vad som ska göras efter dina önskemål. Vår personal väl försäkrade och som företag har vi smarta rutiner för nyckelhantering. Känn dig trygg när du anlitar oss för hemstädning i Bromma. Välkommen in!