Hemstädning Åkersberga

CleanDay ger dig mer frihet och energi i vardagen. Med hjälp av vår hemstädning i Åkersberga hjälper vi dig att effektivisera och frigöra tid till annat. Här erbjuder vi tjänster som är helt anpassade efter dina specifika önskemål och behov.

Läs mer på hemsidan och tveka inte på att kontakta oss om du undrar över något.

Prisvärd, personlig och anpassad hemstädning i Åkersberga

städhjälp åkersberga
Även om många fortfarande har som vana att själva ta hand om städningen är hemstädning utfört av ett proffs allt mer förekommande – det blir oftast bättre så. Med våra tjänster kan du helt och hållet själv bestämma när och hur ofta du vill ha hjälp med din hemstädning i Åkersberga. Vi anpassar helt enkelt vår funktion efter dina behov.

Vi är ett företag som varit aktiva på marknaden i många år. Med praktisk rutin och erfarenhet har vi etablerat en tydlig plats på marknaden. Till oss vänder sig företag och privatpersoner som frekvent eller vid enstaka tillfällen behöver avlastning med städningen.

Med en stabil organisation och kompetent personal ser vi till att leverera den service du efterfrågar – till ett rimligt pris, med stor flexibilitet och med trygghet. Kontakta oss när du vill ha hjälp med din hemstädning i Åkersberga.