Fönsterputsning Täby

Städning och fönsterputsning kan vara energikrävande och stjäl oftast massor av tid, därför borde det vara en självklarhet att anlita ett städföretag när du vill ge dig själv chansen att lägga denna tid och energi på annat.

CleanDay är ett omtyckt städföretag som i över tio år gjort vardagen lite enklare och smidigare för både privatpersoner och företag. Till oss vänder man sig för återkommande assistans med städningen hemma, eller när man vid specifika tillfällen behöver hjälp – med exempelvis flyttstädning eller fönsterputsning.

Vi är verksamma i hela Stockholm med omnejd och alltid tillgängliga för dig som vill anlita oss i Täby. Kontakta oss och boka in en tid när du helst önskar!

Kvalitativ fönsterputsning i Täby till bästa pris Fönsterputs priser

Yrkesstolthet är a och o i vår bransch, vi överlever på vårt rykte och vad vi presterar. Precis som CleanDays organisation har all personal stor förståelse för våra kunder och för era behov.

Vi ser därför till att anpassa oss efter era önskemål och era krav. En fönsterputsning är inte den andra lik och vi strävar alltid efter att varje jobb ska vara det bästa.

När du lämnar jobbet till oss gör du det med en garanti att det blir bra, från själva utförandet till service och nyckelhantering. Dessutom erbjuder vi ett mycket rimligt pris som helt och hållet baseras på hur mycket du vill ha städat och nöjd kund-garanti för att du alltid ska känna dig trygg.

Vänd dig till oss när du vill ha hjälp med fönsterputsning i Täby till ett bra pris! Vi hjälper dig!