Fönsterputsning Solna

CleanDay är ett väletablerat städföretag med stor rutin för alla typer av uppdrag. Vårt jobb är att leverera kvalitativa tjänster som underlättar dig i din vardag, och med många nya och återkommande kunder i ryggen ser vi till att ständigt försöka leva upp till detta.

Med oss får du en snabb och effektiv lösning som matchar dina behov – vi ser till att hålla rent och fräscht i din bostad, i din lokal eller i ditt kontor, helt enkelt.

Anlita oss för regelbundna och återkommande uppdrag eller kortare tillfälliga såsom fönsterputsning, i Solna och hela Stockholm med omnejd. Tveka inte på att höra av er vid eventuella frågor eller funderingar. Välkommen in!

Prisvärd och heltäckande fönsterputsning i Solnafönsterputs priser

På CleanDay gillar vi noggrannhet och ordentlighet, vi ger din bostad bästa dager på ett enkelt och smidigt sätt. Med oss kan du bli kvitt smuts och orenheter som samlats på dina fönster och stannat där.

Med över tio år som städföretag har vi både den utrustning och den praktiska kompetensen som krävs för att städa på riktigt. Vi tar hand om din fönsterputsning i Solna och lämnar jobbet med ett skinande resultat, alltid till bästa möjliga pris och med god service på vägen. Du behöver aldrig oroa dig över städmaterial och redskap, det har vi alltid med oss.

Du behöver heller inte oroa dig över att lämna dina nycklar och din bostad i våra händer – vi hanterar dem med högsta försiktighet.

Bli helt nöjd med oss och våra priser

Som företag har vi högsta kreditvärdighet och är dessutom medlemmar i Almega. Vi är måna om att varje nytt jobb ska vara det bästa, därför erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti som försäkrar dig om att du kommer bli tillfreds med resultatet.

Känn dig trygg när du anlitar oss när det är dags för fönsterputsning i Solna. Välkommen in!