Fönsterputsning Danderyd

CleanDay är helhetslösningen för dig som behöver avlastning med städningen. Vi är ett väletablerat och rutinerat företag som med stor yrkesmässig kompetens och noggrannhet tar oss an varje uppdrag.

Med vår hjälp blir vardagen lite enklare och lite smidigare, oavsett om du är företag eller privatperson. Vänd dig till oss för regelbunden och återkommande assistans, eller för tillfällig hjälp vid exempelvis fönsterputsning i Danderyd och hela Stockholm med omnejd. Välkommen in!

Ett prisvärt och smart val av fönsterputsning i DanderydFönsterputsning Danderyd

Bli kvitt gammal smuts och släpp in ljuset – vi hjälper dig med din fönsterputsning i Danderyd på ett fläckfritt sätt. Vi har erfarenhet och yrkesvana som ger dina fönster en grundlig rengöring och ny glans.

Vår personal har alltid med sig den utrustning och det material som krävs för att genomföra jobbet på bästa sätt. På så sätt behöver du bara tänka på att anlita oss. På vår hemsida hittar du en utförlig prislista som ger dig en tydlig bild av kostnaden.

Med oss blir du alltid tillfredsställd, det försäkrar vi dig om med vår nöjd kund-garanti. På så sätt hoppas vi att du återkommer och förhoppningsvis rekommenderar oss till dina vänner och bekanta.

Boka oss för din fönsterputsning i Danderyd, välkommen!