Fönsterputsning Bromma

CleanDay är ett noggrant, effektivt och tryggt städföretag i Stockholm. Vi är väletablerade och har i tio års tid gjort vardagen lite enklare för både privatpersoner och företag.

Vårt jobb är att underlätta för dig när du vill frigöra tid och erbjuda den specialexpertis som krävs vid vissa typer av städjobb.

Till oss kan du vända dig oavsett om du vill ha återkommande hjälp i hemmet eller på kontoret, och när du vid enstaka tillfällen behöver professionell assistans med exempelvis flyttstädning eller fönsterputsning, i Bromma och hela Stockholm med omnejd.

Prisvärd fönsterputsning i Brommabillig fönsterputs stockholm

Fönsterputsning sammanfaller ofta vid specifika årstider och är särskilt viktigt i Sverige eftersom vädret ständigt skiftar. När du vill ha en ordentlig och fulländad genomgång av din bostads eller kontorets alla fönsterytor kan du vända dig till CleanDay. Vi har lång erfarenhet, rutin och kompetens när det kommer till just fönsterputsning.

I Bromma kan vi erbjuda dig ett prisvärt och väl genomfört arbete. På hemsidan finns en utförlig prislista som du kan förhålla dig till, har du särskilda önskemål eller andra omständigheter för oss att ta hänsyn till kan vi lämna ett prisförslag. Vi finns till för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Alltid nöjd

Vårt mål är att du ska bli helt tillfredsställd, därför erbjuder vi en nöjd kund-garanti som lovar dig ett lyckat resultat. Kontakta oss på CleanDay när du behöver hjälp med din fönsterputsning i Bromma. Med oss blir det rent och fräscht, helt enkelt!