Flyttstädning Täby

Vid en flytt har man oftast massor att tänka på, därför kan det vara smart att ta hjälp av ett proffs. CleanDay har rutin och känsla för detaljer, vi är ett väletablerat företag i Stockholm som hjälper privatpersoner och andra företag med våra tjänster.

Oss kan man anlita för regelbunden och återkommande assistans eller tillfällig hjälp vid flyttstädning i Täby. Vi ser till att på ett prisvärt sätt få jobbet gjort ordentligt, noggrant och fläckfritt.

Vänd dig till oss med din prisförfrågan eller om du har något du undrar över. Välkommen!

Ett bättre val flyttstädning i Täby

Vi som företag är exakta och proffsiga i vårt utförande – vilket sprider sig till våra medarbetare. Med en nöjd kund-garanti och inarbetad rutin för flyttstädning i Täby ser vi till så att du alltid blir tillfreds med resultatet.

Vi står för den utrustning och det material som krävs, vilket ger dig möjlighet att lägga din tid på andra saker. Därför kan du alltid känna dig trygg med att lägga städningen i våra händer.

CleanDay har haft många nöjda och återkommande kunder genom åren. Vi vet exakt vad som behöver tas itu med vid en flyttstädning och erbjuder ett heltäckande alternativ som ger ett lyckat resultat. Välkommen!