Flyttstädning Lidingö

På CleanDay gillar vi ordning och reda. Vi är ett städföretag som i tio års tid gjort våra kunders liv lite enklare och smidigare – på ett proffsigt, ordentligt och effektivt sätt.

Till oss kan man vända sig oavsett om man är privatperson eller företag, och oavsett om man behöver regelbunden assistans med städning eller tillfällig hjälp med exempelvis flyttstädning. Vi är tillgängliga för dig som bor på Lidingö och på andra orter i Stockholm med omnejd.

Tveka inte på att kontakta oss när du vill boka tid eller ha svar på eventuella frågor och funderingar.

Garanterat nöjd med dig flyttstädning på Lidingö

Vid en flytt har man oftast massor att tänka på och man har sällan tid att själv ta hand om städningen – med oss får du tid och energi att tänka på annat.

CleanDay garanterar att både du och köparen kommer bli nöjd med vårt jobb – både när det kommer till själva utförandet och i servicen. Skulle du mot förmodan ha några invändningar tar vi itu med dem direkt!

Ett prisvärt och smart val

Det räcker med att anlita CleanDay, vi tar hand om hela jobbet och bistår alltid med den utrustning och de produkter som behövs.

Vi har en inarbetat rutin för flyttstädning och ser alltid till att lämna lägenheten eller huset i toppskick, dessutom genomför alltid en arbetsledare kontroller efter slutfört arbete. Med CleanDay blir det rent och fräsch, helt enkelt.

Vänd dig till oss när du vill ha din flyttstädning på Lidingö gjort på bästa sätt! Kontakta oss för ett utförligt prisförslag. Välkommen!