Flyttstädning Åkersberga

CleanDay är ett väletablerat städföretag i Stockholm med erfarenhet och rutin för alla typer av städuppdrag. Sedan starten för tio år sedan har vi på ett ordentligt och tidseffektivt sätt gjort våra kunders liv lite enklare.

Vi finns till för att på ett smidigt sätt avlasta dig i din vardag och komma med proffsig hjälp när det behövs. Därför kan du alltid vända dig till oss oavsett om du behöver regelbunden städhjälp, assistans vid fönsterputsning eller hjälp med din flyttstädning i Åkersberga.

CleanDay ser helt enkelt till att hålla rent och fräscht i ditt hem, ditt kontor eller din lokal. Ta reda på mer här på vår hemsida och tveka inte på att kontakta oss om du undrar över något.

Flyttstädning i Åkersberga efter dina specifika önskemål

Ett proffsigt bemötande och ett genomgående gott intryck är grundläggande för bra service. Vi ser till att hitta en lösning som lever upp till dina krav, behov och önskemål.

Det spelar mindre roll om du är företag eller privatperson när du beställer flyttstädning i Åkersberga av oss – vi ser alltid till att tillgodose dig snabbt, effektivt och bekvämt.

Lämna en offertförfrågan – få svar inom 24 timmar

Vi har lång erfarenhet av städning i olika miljöer vilket gör oss effektiva och konkurrenskraftiga i prissättningen. På CleanDay arbetar vi efter en noga genomtänkt prismall som ger dig en tydlig bild av vad städningen kostar.

Eftersom en flyttstädning vanligtvis skiljer sig från den andra lämnar vi alltid ett exakt prisförslag till våra kunder när de beställer flyttstädning i Åkersberga. Detta för att du inte ska behöva betala extra i onödan.

Lägg städningen i våra händer

För att du ska känna dig trygg när du anlitar oss erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti. På så sätt kan du vara säker på att CleanDay utför din flyttstädning i Åkersberga med bästa resultat.