Byggstädning Täby

CleanDay finns till för att göra din vardag lite enklare och lite smidigare. Vi är ett uppskattat och etablerat företag i Stockholm med lång erfarenhet och praktiskt kunnande av alla typer av städuppdrag.

Till oss vänder sig såväl privatpersoner som företag när de behöver alltifrån regelbundet underhåll av sina bostäder och lokaler, eller tillfälliga tjänster såsom byggstädning. I Täby kan du vända dig till CleanDay för att tryggt och effektivt ta hjälp av oss. Kontakta oss för ett utförligt prisförslag, eller läs mer här på hemsidan.

Återkommande kunder – prisvärd byggstädning i Täby
CleanDay har kompetens och inarbetat vana som gör att vi kan erbjuda dig proffsig hjälp när det behövs. På så sätt avlastar vi dig när du vill frigöra tid för annat, och bistår med den specialkunskap som kan tänkas behövas i arbetet.

När du anlitar oss för byggstädning i Täby kan du alltid känna dig trygg med att jobbet blir genomfört på bästa sätt – såväl i utförandet som i servicen och kommunikationen. Våra medarbetare har exempelvis alltid en god förmåga i det svenska språket och som företag har vi smarta rutiner för exempelvis nyckelhantering.  

Garanterat nöjd
Våra tjänster inom byggstädning i Täby är helt och hållet anpassade efter dina specifika behov. Prissättningen görs beroende på vilken omfattning och typ av renovering du har gjort och städningen lämpas därefter.

Dessutom lämnar vi alltid en nöjd kund-garanti som försäkrar dig om att du blir tillfreds med resultatet.  Vänd dig till oss för en prisförfrågan och få svar inom 24-timmar. Välkommen!