Kontorsstädning Täby

CleanDay erbjuder professionell och flexibel kontorsstädning i Täby. Vi är lösningen som gör att ni alltid får vistas i rena och fräscha lokaler.

Med CleanDay blir din arbetsdag på så sätt lite smidigare och effektivare, samtidigt som ni får energi att lägga på annat. Kontakta oss för att ta reda på mer, eller lämna en prisförfrågan så återkommer vi snarast.

Anpassa din kontorsstädning i Täby efter dina önskemål

CleanDay är ett väletablerat städföretag i Stockholm som i ett decennium hjälp företag och privatpersoner med att avlasta de delar i vardagen man helst undviker. Vi har rutin och expertis till att utföra alla typer av städuppdrag och tar oss an varje jobb med ny energi.

Med oss blir din kontorsstädning i Täby utförd av ett proffs som återkommande eller vid enstaka tillfällen hjälper er. Vår funktion anpassas efter dina behov och tillsammans formar vi ett avtal som fungerar för dig.

Överkomliga priser och lyckade resultat

Rutin skapar stor effektivitet vid kontorsstädning, därför kan vi vara trygga i vårt arbete. Det visar sig bland annat i att vi alltid erbjuder rimliga priser och alltid levererar ett lyckat resultat.

Ta kontakt med oss när du vill ha hjälp med din kontorsstädning i Täby, välkommen!